Skyonics.ro – serviciul de frezare și aplicația de comenzi care deschid noi oportunități pentru medicii stomatologi și tehnicienii dentari

bredent group România a lansat în urmă cu circa un an de zile aplicația și serviciile de frezare Skyonics, pentru a răspunde nevoii medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari de a comanda online, simplu, rapid și eficient bonturi, ghiduri chirurgicale, lucrări provizorii adaptate fiecărui caz și pacient.

În această perioadă, prin intermediul aplicației Skyonics.ro au fost primite și finalizate sute de comenzi, al căror termen mediu de procesare a fost 24 de ore pentru bonturi și până la cateva zile în cazul ghidurilor chirurgicale, unde se lucrează îndeaproape cu medicul.

Conform opiniei clienților, aplicația este construită în mod intuitiv și ușor de utilizat, o comandă putând fi plasată în mai puțin de 2 minute, ceea ce eficientizează atât cooperarea cu medicii, cât și relaționarea acestora cu pacienții.

Skyonics aduce împreună două dintre cele mai puternice nume prezente în piața de stomatologie, respectiv Dental Concept Systems (DCS) și bredent group România.

Cele mai eficiente tehnologii, acum pentru proiecte de calitate
Skyonics.ro utilizează cele mai eficiente tehnologii destinate lucrărilor moderne de laborator și oferă soluții complete de CAM și software de planificare, sisteme de frezare și scanare & o gamă largă de materiale, toate pentru ca pacientul să beneficieze cât mai rapid de o nouă dantură. Serviciile oferite includ, printre altele, frezarea și personalizarea de bonturi protetice din titan, zirconiu sau bioHPP. Portofoliul Skyonics include și realizarea de coroane și punți din materiale diverse, bare individuale și suprastructuri de implant. Pentru realizarea lucrărilor personalizate, se pot utiliza atât modele de lucru digitale, cât și analoage, iar echipa este în permanență la dispoziția clientului cu sfaturi specifice pentru realizarea fiecărei lucrări.

Pentru realizarea lucrărilor personalizate se utilizează echipamente din seriile DC1 și DC7, ale producătorului german Dental Concept Systems (DCS). Acestea pot executa elemente și lucrări de înaltă calitate, într-un mod ușor și rapid. Echipamentele realizează frezarea în 5 axe, ghidate de un sistem automat de calibrare, care ne permite să realizăm lucrări cu o repetabilitate de +/- 0.01mm, corespunzătoare celor mai înalte standarde din industrie. Lucrările pot fi procesate în mediu uscat sau umed, pe o multitudine de materiale, precum zirconiu, titan, materiale ceramice, disilicat de litiu, CoCr, PMMA, materiale compozite, ceară etc. Pentru mai multe informații despre volumele pe care le putem procesa și orice tip de suport, echipa noastră este la un telefon distanță.

Despre noi
Skyonics și serviciile disponibile în cadrul platformei sunt oferite de bredent group România, parte a bredent group Germania, lider în segmentul de restaurare imediată și o companie care oferă de aproape 50 de ani soluții și produse pentru industria stomatologică. Grupul bredent este prezent în peste 80 de piețe din întreaga lume, unde este recunoscut pentru inovația și calitatea soluțiilor și materialelor oferite, fapt certificat atât de disciplinele clinice cât și tehnice ale stomatologiei.

Contacte
Adresa noastră: București, Bulevardul Mircea Vodă, nr. 21D, sector 3, Demisol
Telefon de contact: + 40.756.087.026 –  Andrei Arhip
E-mail: [email protected]