bredent group România, alături de tine

De peste 11 ani, bredent group România, lider al segmentului de implanturi și tratamente pentru încărcare imediată, este una dintre companiile preferate de medicii stomatologi și tehnicienii dentari din țara noastră. Rețeaua noastră numără aproape 200 de clinici partenere, iar promisiunea față de fiecare dintre ele este că le vom fi alături pentru dezvoltarea și extinderea serviciilor de implantologie.

Clienții noștri ne-au acordat încrederea lor în baza unor criterii de livrare și performanță bine puse la punct.

Companie de tradiție și reprezentativă pentru piața stomatologică

BREDENT ESTE UN BRAND DE TRADIȚIE LA NIVEL NAȚIONAL ȘI INTERNATIONAL. Ca subsidiară a grupului german bredent, prezent pe piața stomatologică internațională de aproape 50 de ani, aducem în România cele mai calitative și sigure soluții „Made in Germany” pentru implanturi și tratamente pentru încărcare imediată.

Produsele bredent au numeroase certificări internaționale ce atestă calitatea și respectarea tuturor standardelor de siguranță în utilizare.

INVESTIM ÎN CERCETARE ȘI DEZVOLTARE DE NOI PRODUSE. Inovația constantă este secretul tuturor produselor noastre, iar comunicarea dintre clienți și departamentul tehnic este esențială în menținerea standardelor ridicate.

STOCURI SUFICIENTE, DISPONIBILE IMEDIAT, LIVRĂRI ÎN REGIM NORMAL ȘI DE URGENȚĂ

DISPONIBILITATE IMEDIATĂ DE LIVRARE RAPIDĂ. Datorită capacității mari de stocare și a logisticii eficiente, putem asigura onorarea unui flux constant de comenzi.

LIVRARE ÎN MAXIMUM 24 DE ORE. Indiferent de produsele comandate, puteți conta pe noi pentru o procesare eficientă! În regim normal, depunem toate eforturile astfel încât comenzile să ajungă la dvs. în ziua următoare. Procesăm solicitările zilnic, de luni-vineri, iar livrările pot fi programate inclusiv pentru ziua de sâmbătă.

Echipa noastră este în permanență alături de parteneri

ASISTENȚĂ ȘI CONSILIERE PERMANENTĂ 24/7. Oferim suport partenerilor care doresc să inițieze o colaborare cu echipa noastră sau celor care întâmpină dificultăți în protezarea situațiilor clinice complexe. Dispunem de personal calificat atât în țară, cât și străinătate, medici referenți  și tehnicieni dentari dispuși să vă asiste la primele intervenții chirurgicale.

PROPUNEM OFERTE ȘI SOLUȚII PERSONALIZATE NEVOILOR PARTENERILOR NOȘTRI.

COMUNICARE TRANSPARENTĂ. bredent group România este mai mult decât un furnizor. Suntem un partener de încredere și ne bazăm pe feedback-ul clienților pentru a continua să ne extindem și să aducem soluții relevante pentru piața locală.

Servicii complementare

CENTRU DE FREZARE. Pentru că ne dorim să ne aliniem standardelor digitalizării în tehnica dentară și să ne raportam constant la nevoile pieței stomatologice, în plin progres tehnologic, asigurăm un flux de comenzi protetice prin cele mai actuale soluții CAD / CAM. De asemenea, oferim suport pentru toți partenerii și cabinetele de tehnică dentară care nu dispun de capacitate de frezaj.