Din 15 februarie bredent group România relansează campania “Zâmbetul te Răsplătește”

Peste 300 de dușuri bucale Waterpick vor fi oferite celor care beneficiază de tratamentul SKY fast&fixed în clinicile partenere

În perioada 15 februarie – 15 aprilie 2021 bredent group România, în parteneriat cu cele aproape 200 de clinici din țară care realizează tratamente SKY fast&fixed, oferă peste 300 de dușuri bucale marca Waterpick pacienților care beneficiază de acest tip de tratament de implant dentar.

Dușurile bucale sunt oferite în ordinea primirii documentelor care atestă realizarea unui tratament SKY fast&fixed pentru una sau ambele arcade, într-una dintre clinicile partenere bredent România, în perioada 15 februarie 2021 – 15 aprilie 2021.

Lista cu clinicile partenere bredent, precum și detalii despre regulament, premii și condiții de participare, se regăsesc pe site-ul www.fastandfixed.com, în secțiunea de Noutăți – Promoție pacienți.

Tratamentul SKY fast&fixed este o procedură care durează doar câteva ore, prin intermediul căreia pacientul primește un sistem de implanturi dentare pentru una sau ambele arcade. El se adresează pacienților care au rămas aproape sau în totalitate fără dinți și își doresc o restaurare rapidă, fără durere și cu un cost transparent și cunoscut de la început. Până în prezent, peste 100.000 de pacienți au optat să își refacă zâmbetul cu ajutorul SKY fast&fixed.

Avantajul major al tratamentului SKY fast&fixed, distribuit în România în exclusivitate de către bredent group România, este că oferă pacienților șansa ca, într-o singură zi, să își refacă dantura, astfel încât să poată vorbi, zâmbi și socializa în mod normal și nestingheriți. Procedurile de extracție, implantare și restaurare temporară se realizează într-o singură intervenție pe parcursul unei zile.

In România, bredent group este subsidiara locală a grupul german omonim, cu o prezență activă în piața stomatologică internațională de aproape 50 de ani. bredent group România, companie prezentă pe piața locală de 11 ani, aduce în țara noastră produse sigure și de calitate „Made in Germany” pentru pentru implanturi și tratamente pentru încărcare imediată.

Produsele bredent au numeroase certificări internaționale ce atestă calitatea și respectarea tuturor standardelor de siguranță în utilizare.