bredent group România și Asociația Chirurgilor OMF consolidează parteneriatul pentru cursurile ”Inițierea în Implantologie”

 

La bredent group România suntem onorați să ducem mai departe tradiția parteneriatului cu Asociația Chirurgilor Oro Maxilo Faciali și Dento Alveolari din România.

Am primit cu bucurie invitația de a fi alături de participanții la cursurile ”Inițierea în Implantologie” ce se vor desfășura în București, Arad și Constanța, în toamna acestui an.

”Inițierea în Implantologie” se bucură de o mare apreciere în rândul tinerilor profesioniști, întrucât este singurul curs modular din țară care oferă cursanților oportunitatea de a insera implanturi propriilor pacienți.

Cursurile susținute de o echipă de lectori și traineri condusă de Prof. Univ. Dr. Alexandru Bucur, Șef Clinică Chirurgie OMF, UMF ”Carol Davila” București, Reprezentantul României la UEMS – Bruxelles, Membru al Academiei de Științe Medicale din România, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul chirurgiei și implantologiei, se adresează îndeosebi tinerilor medici care doresc să își însușească cele mai noi tehnici şi proceduri în domeniul implantologiei cu aportul unei echipe cu o mare experiență și practică în domeniu.

Sezonul de cursuri din această toamnă debutează la București, în perioada 17-19 septembrie, urmat apoi de Arad, în perioada 23-25 septembrie și Constanța, la o data ce va fi comunicată în curând. Modulul din Arad are o semnificație aparte, deoarece este a 25-a ediție a acestui curs modular organizat din anul 2008 în acest oraș.

Cei care doresc să participe sau să afle mai multe informații despre acest curs o pot face telefonic, la numărul 0744.301.728, sau pe adresa de e-mail office@dentimplant-aesthetics.ro